Wednesday, April 1, 2009

PUAN vs CIK

hmm..xtau knp balik2 isu ini yang sering dibangkitkan..xkisah la oleh siapa..lecturers ke atau students..hmm..saya pon pelik kadang2..mereka ni begitu kerap mendoakan saya cepat kawen..esp my students..dorg dah x sabar2 nk panggil saya puan..hmm..saye rase muka saya ni xdela mcm org nk kawen pon kan???huhu..

tapi, saya tak tau la dah dua kali majlis di kolej ni..satu kali tu bengkel CI, semasa menerima sijil MC panggil nama saya PUAN SITI HAJAR..saye cukup terkejut la..n geram jgk kat MC ms tu (hehe..ni kak sha la ni..)..hmm..tiba2 bile kat depan tu muka saye jadi merah la pulak..(hmm..malunya saya..)dan satu bilik meeting tu mcm bersorak..aduh lagila saye malu..hmm...

pagi ni, tiba2 puan sari panggil saya.."Puan, makan.."..lepas tu die br sedar yang die silap panggil saya puan..huhu.."maaf cik siti.."huhu..then die citer mlm td die mimpi saya pakai bj baru..die menfsirkan mimpi tu yang saya akan mendapat "pacar" baru..saya kata.."puan, pacar pn nggak ada..mcm mn nk dpt yg baru?"..hehe..ketawa la kami berdua kat situ..kui3..

Aisya Humaira: to all, kalo sy dah nk kawen nnt insyaAllah akan diberitahu..esp to my students yg x sbr2 nk dpt kad kawen dari saya..sabar ye..saye kan muda lagi..heehee =)

P/S: thanks to my mom..yang telah mengupdatekan kereta viva saye tu..huhu..cuma calar hari tu je belum dicat lagi..hmm..take care my viva..miss u already laaa..=(

ISLAM CHANNEL