Friday, May 7, 2010

ADAMAYA


best citer ni..memang xboleh nk miss...huhu...suka sgt watak adam tu...perkahwinan yang diaturkan keluarga..yg penting cinta tu boleh dipupuk kan? tp dengan syarat, tiada org lain di hati masing2...kalo ht kita suka org lain, walaupun kita ni dilamar org, pastinya kita akan rase org yg kita suka tu tetap yg terbaik, CINTA ITU BUTA..hurm...

ADAM:seorang suami yg agak atypical, mmg susah kot nk jumpa..sangat2 baik, caring, loving, beriman (sbb solat =)) walaupun nmpk mcm sabar giler tp dlm kata2 die ade ketegasan.sabar die tu menggambarkan die matang bukan die xpandai bimbing isteri... susah nak cari org camni...kalau lah saye jadi maya, saye mmg akan menyesal bile pernah melawan kata die (suami yg mcm adam ni)...sebab die terlalu baik sgt buat sy...


MAYA: seorang isteri yg typical kot, bekeje, mcm nk kate x matang pon ye jugak, xtau ape yg die fikirkan, maybe fikirkan seronok je, bukan fikir masa depan keluarga, anak2..tp pada saya sangat sesuai adam dijodohkan dengan maya..sebab mereka ni saling melengkapi...maya sensitif, adam penyabar, maya agak childish, adam matured...they are such a sweet3 couple..suka sgt tgk...
adamaya

3 comments:

along said...

salam perkenalan dik...
hhhmmm teringin pulak nak tengok cite nih bila baca komen adik...ada lagi ke citer nih kat tv?

aisya humaira said...

wasalam...xde dah cite ni kat tv, dh hbs...tp maybe boleh download kat internet...ade stdnt sy buat..slmt menonton

Anonymous said...

aah..cerita tu sangat best..
lagi best kalau kita sendiri dpt harungi liku liku ujian dlm perhubungn rumahtangga kita dengan jaya dan sabarnya mcam watak cerita adamaya nie.. lepas tu boleh buat movie sndr pulak.. haha

ISLAM CHANNEL