Monday, February 8, 2010

ungkapan pengesahan...

ape mksd ungkapan pengesahan ni?
hmm, saye rase la kan sebagai seorang wanita...mmgla kita inginkan ungkapan pengesahan...
hmm...this is what i had learnt during kursus KAPPeL haritu (haritu ke???huhu sebulan yg lalu actually)
bg seorang wanita ungkapan pengesahan yg sgt2 biasa dorg nk dengar dariapda seorang lelaki ialah...

sayang, cinta dsb - yang mana lelaki fikir xpayah selalu disebut2
pastu i dun know why, saye la kan (atau x tau la maybe semua org prmpuan) nk tau : seseorang dah sampai ke blom , in other word suka cakap "kalo dah smapi bgtau"...
"ada ape2 bgtau" dsb yg mn lelaki xbrp suka nk jwb soalan2 remeh mcmni.but bg wanita sgt penting bg lelaki utk jwb soalan2 tersebut...

hmm, untungla lelaki & prmpuan yg g dengar pak utih nye talk ms kursus KAPPeL haritu, so kita boleh overome that problem (ye ke?? hmm hopefully nye lah) but always remember that lelaki ni mudah lupa coz die nye otak every 10 minute auto delete (so xleh la nk salahkan dorg jugak kan..huhu) berbeza dgn wanita every 10 minutes auto save...so, kenalah sabar banyak2 ye wahai wanita2 sekalian...
practice make perfect kan, so, lets practice..huhu

No comments:

ISLAM CHANNEL